محل تبلیغات شما

پاناکوتای زعفران با طعم خامه 

 

طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفران است.

در این مطلب آموزش پاناکوتای زعفرانی” را برای شما در نظر گرفته ایم.


مواد لازم برای پاناکوتای زعفرانی
شیر یک و نیم پیمانه
خامه یک بسته(پاکت صورتی)
شکر نصف پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
زعفران به میزان لازم
پاناکوتای زعفرانی

 

طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی :


ابتدا پودر ژلاتین را در مقداری آب مخلوط کرده و با حرارت غیرمستقیم آن را حل کنید و حالا شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و ژلاتین حل شده را افزوده و هم بزنید و حالا زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که خامه بپزد.

دقت کنید قبل از اینکه خامه بجوشد زیر قابلمه را خاموش کنید.

مواد را بعد از غلیظ شدن در قالب مناسب ریخته بگذارید تا خنک شود ،

بعد از خنک شدن دسر آن را برای نصف یک روز در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد ،

در صورت تمایل میتوانید مقداری گلاب داخل دسر بریزید 

نکات تکمیلی در مورد پاناکوتای زعفرانی :


پاناکوتای زعفرانی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پاناکوتای زعفرانی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

روغن معدنی چیست و 2 روش استفاده از روغن معدنی

روغن زیتون , ماسک مویی فوق العاده

آیا باید از روغن کلزا استفاده کنید؟ تمام آنچه نیاز است بدانید

پاناکوتای ,خامه ,مواد ,زعفران ,زعفرانی ,دسر ,پاناکوتای زعفرانی ,کرده و ,مخلوط کرده ,پاناکوتای زعفران ,را برای

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عاشقان ظهور مهدی موعود(عج) - قیصرق حقوق بشر