محل تبلیغات شما

مزایای سلامتی و تغذیه ای دانه های کنجد

 


دانه های کنجد دانه های ریز و غنی از روغن هستند که در غلافها در گیاه گیاه زرد گیاه Sesamum رشد می کنند.

دانه های غیرمستقیم پوسته خارجی و خوراکی دست نخورده دارند ، در حالی که دانه های پوسته پوسته بدون پوسته می آیند.

پوسته به رنگ دانه ها رنگ قهوه ای قهوه ای می بخشد. دانه های پوسته پوسته از رنگ سفید رنگی برخوردار هستند اما هنگام برشته شدن قهوه ای می شوند.

دانه کنجد فواید سلامتی زیادی دارد و هزاران سال است که در طب عامیانه مورد استفاده قرار می گیرد. آنها ممکن است در برابر بیماری های قلبی ، دیابت و آرتریت محافظت کنند (1 منبع معتبر).

با این وجود ، ممکن است برای به دست آوردن مزایای سلامتی نیاز به خوردن مقادیر قابل توجهی - تعداد انگشت شماری در روز - داشته باشید.

دانه های کنجد میتواند ویروس پاپیلوم انسانی را از بین ببرد .

در اینجا چند مزیت بهداشتی دانه کنجد آورده شده است.

1. منبع خوب فیبر
سه قاشق غذاخوری (30 گرم) دانه کنجد غیرمستقیم 3.5 گرم فیبر فراهم می کند ، که 12٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI) (منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted) است.

از آنجا که متوسط ​​مصرف فیبر در ایالات متحده تنها نیمی از RDI است ، خوردن بذر کنجد به طور مرتب می تواند به افزایش مصرف فیبر شما کمک کند (منبع 4Trusteded).

فیبر به دلیل حمایت از سلامت دستگاه گوارش به خوبی شناخته شده است. علاوه بر این ، شواهد در حال رشد نشان می دهد که فیبر ممکن است در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، برخی سرطان ها ، چاقی و دیابت نوع 2 نقشی داشته باشد (منبع اعتماد 4).

خلاصه
یک وعده 3 قاشق غذاخوری (30 گرم) دانه کنجد 12٪ از RDI را برای فیبر تأمین می کند ، که برای سلامتی گوارشی شما بسیار مهم است.
2- ممکن است کلسترول و تری گلیسیریدها را کاهش دهد
برخی مطالعات نشان می دهند که خوردن منظم دانه کنجد ممکن است به کاهش کلسترول بالا و تری گلیسیریدها کمک کند - که از عوامل خطر بیماری قلبی است.

دانه کنجد شامل 15٪ چربی اشباع ، 41٪ چربی غیر اشباع و 39٪ چربی اشباع نشده .است.

تحقیقات نشان می دهد که خوردن چربی اشباع نشده و اشباع نشده تر نسبت به چربی اشباع شده ممکن است به پایین آوردن کلسترول شما و کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کند.

از این گذشته ، دانه کنجد حاوی دو نوع ترکیبات گیاهی - لیگنان و فیتواسترول ها است - که ممکن است دارای اثرات کاهش دهنده کلسترول باشد .

وقتی 38 نفر مبتلا به چربی خون بالا روزانه به مدت 2 ماه 5 قاشق غذاخوری (40 گرم) دانه کنجد حون خورده ، کاهش 10٪ کلسترول LDL "بد" و کاهش 8٪ تری گلیسیرید را در مقایسه با گروه دارونما تجربه کردند (منبع اعتماد 13 )

روغن معدنی چیست و 2 روش استفاده از روغن معدنی

روغن زیتون , ماسک مویی فوق العاده

آیا باید از روغن کلزا استفاده کنید؟ تمام آنچه نیاز است بدانید

دانه ,، ,کنجد ,های ,ممکن ,منبع ,دانه کنجد ,دانه های ,ممکن است ,چربی اشباع ,مزایای سلامتی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها