آیا باید از روغن کا استفاده کنید؟ تمام آنچه نیاز است بدانید
گیاه کا معمولاً در تابستان شکوفا می شود و به خاطر گلهای زرد طلایی معروف است.
به خانواده کلم تعلق دارد ، آن را به شلغم و خردل نزدیک است.
روغن آن - که به روغن کا و روغن کا معروف است - به طور گسترده برای پخت و پز ، پخت و فرآوری مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
در این مقاله به بررسی محتوای غذایی ، فواید و عوارض جانبی احتمالی روغن کا می پردازیم.
تولید و استفاده
کانادا بزرگترین تولید کننده روغن کا است و آلمان در یک ثانیه نزدیک قرار دارد. در حقیقت ، نام "کانولا" از جفت شدن کلمات "کانادا" و "روغن" (1 منبع معتبر) آمده است.
در ابتدا ، روغن کا آشپزی از طریق تلاقی سنتی تولید شد. با این حال ، بیشتر انواع موجود امروزه از نظر ژنتیکی (GM) مقاوم در برابر آفات هستند. بنابراین ، این محصولات به عنوان ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) طبقه بندی می شوند.
روغن کا در مقابل روغن کا
تفکیک بین دو نوع اصلی روغن کا: صنعتی و آشپزی مهم است. نسخه آشپزی نیز به عنوان کانولا (منبع 1Trusted) شناخته می شود.
روغن کا صنعتی در صنایع خودرو و شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد ، در حالی که از نسخه آشپزی برای پخت و پز استفاده می شود. این دو نوع به دلیل داشتن ترکیب ژنتیکی و محتوای اسید اروشیک که به مقدار زیادی برای سلامتی شما مضر است (منبع 1Treded) به ویژه قابل توجه هستند.
در حقیقت ، برای آن که روغن کا نامیده می شود ، باید حاوی میزان اسید اروسیک 2٪ یا کمتر باشد و استانداردهای تنظیم شده بین المللی را رعایت کند. در غیر این صورت ، آن را "روغن کا" می نامند. با این حال ، بیشتر انواع در فروشگاه های مواد غذایی روغن کانولا (1 منبع معتبر) است.
روغن معدنی چیست و 2 روش استفاده از روغن معدنی
روغن زیتون , ماسک مویی فوق العاده
آیا باید از روغن کلزا استفاده کنید؟ تمام آنچه نیاز است بدانید
روغن ,کا ,، ,استفاده ,آشپزی ,منبع ,روغن کا ,می شود ,پخت و ,با این ,این حال ,کا استفاده کنید؟
درباره این سایت